Momenteel zijn er een aantal artikelen niet of moeilijk leverbaar in onze webshop. Doordat veel leveranciers te maken hebben met een verminderde productiecapaciteit of een beperkte toevoer van grondstoffen, wordt de levering van producten bemoeilijkt, met een beperkte beschikbaarheid tot gevolg. Daarnaast zijn we vanuit Bidfood genoodzaakt om sommige artikelen bewust niet bestelbaar te maken, om op deze manier te zorgen voor zo min mogelijk bederf.

Passende alternatieven

Om u nu toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we naar passende alternatieven gezocht voor niet leverbare artikelen. In de winkelwagen en op uw bestellijst worden deze alternatieven duidelijk weergegeven, waarbij u met één klik op de knop de mogelijkheid hebt om het betreffende artikel toe te voegen. In een enkel geval kan het voorkomen dat u, ondanks dat een artikel uit uw bestellijst niet leverbaar is, geen passend alternatief weergeeft.

Dagelijkse wijzigingen

De lijst met niet leverbare artikelen wordt door ons dagelijks nagelopen en geüpdatet. Dit kan ervoor zorgen dat ook per dag wijzigt of een bepaald artikel wel of niet leverbaar is. We vragen u in deze tijd daarom om ook zelf extra alert te zijn op de leverbaarheid van de producten op uw bestellijst.