Op zondag 15 maart heeft de overheid verstrekkende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het besluit van het kabinet om scholen, kinderopvang en horeca te sluiten is eerst verlengt tot 28 april, daarna nogmaals tot 20 mei.

Uiteraard heeft dit besluit grote gevolgen voor iedereen in de foodservice branche. Ondernemers gaan een onzekere tijd tegemoet en dat gaat ons zeer aan het hart. Als leverancier houdt Bidfood rekening met een aanzienlijk volumeverlies. Wij treffen de aankomende weken maatregelen om dit verlies op te vangen. Daarnaast helpen we onze klanten zoveel mogelijk, bijvoorbeeld bij het opstarten van een eigen bestelsite voor bezorging.

Dat de huidige situatie u als ondernemer of organisatie zwaar treft begrijpen wij volledig. Wij proberen hier zoveel mogelijk op te anticiperen. Blijf met ons in contact over uw situatie en pas tijdig uw bestelgedrag aan indien dat nodig is. De uiterste besteltijd op ons 24-uurs assortiment is teruggebracht naar uiterlijk 15:00 uur.

Door de veranderende vraag zetten wij onze vrachtwagens zo efficiënt mogelijk in. Hierdoor kan het voorkomen dat het tijdstip van onze levering de komende dagen wellicht afwijkt dan wat u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Op deze pagina's leest u de antwoorden op de meeste gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met uw reguliere Bidfood vestiging.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.